Summans to Humans to Mars 2019 lanceres i DC denne uge: Se det live!

En kunstner

(Billedkredit: NASA/JSC)



Topmødet Humans to Mars 2019 starter i Washington, DC, tirsdag (14. maj), og du kan se konferencebegivenhederne live online.



Den årlige tre-dages samling, der er vært for nonprofitorganisationen Explore Mars, samler forskere, ingeniører, akademikere, embedsmænd og andre brancheledere for at diskutere de fremtidige udfordringer og de nuværende fremskridt, menneskeheden har gjort med at iværksætte en besætningsmission til den røde planet i 2030'erne.

guesswhozoo.com vil streame konferencen live her , med tilladelse fra Explore Mars. Du kan også se det direkte via livestream.com/viewnow/HumanstoMars2019 .



Relaterede: Fra stråling til isolation: 5 store risici for Mars -astronauter (videoer)

NASA -administrator Jim Bridenstine starter konferencen tirsdag formiddag med en tale klokken 9.00 EDT (1300 GMT) efter åbningstale fra embedsmænd med Explore Mars. Bagefter vil branchens ledere tale om, hvordan NASAs mål om at lande astronauter på månen i 2024 vil hjælpe astronauter med at komme til Mars i 2030'erne. Senere på dagen vil NASA -embedsmænd præsentere opdateringer om agenturets InSight Mars lander . For at afslutte dagen vil rep. Michael Waltz fra Florida tilbyde sine bemærkninger om den røde planet.

Onsdag (15. maj) begynder med bemærkninger fra Hoppy Price, chefingeniør for NASAs robot -Mars -efterforskningsprogram og SpaceX's vigtigste Mars -udviklingsingeniør Paul Wooster - så vi kan lære mere om SpaceX's planer for en Mars -koloni og dens nye interplanetariske køretøj, navngivet Starship. ' Det begynder kl. 8:50 EDT (1250 GMT).



Bagefter hører vi en hovedtale af Mir Sadat, direktør for U.S.National Security Council, efterfulgt af et panel om rum inden for uddannelse og underholdningsindustrien. Repræsentanter for Afghanske pigers robotikerteam vil også tale på konferencen onsdag morgen. Om eftermiddagen vil samtaler fokusere på, hvordan astronauter kan leve på Mars, fra at udnytte ressourcer til 3D -udskrivning af mad.

Den tredje og sidste dag i konferencen starter kl. 9:05 EDT (1305 GMT) med et panel med titlen Human Health on the Moon and Mars: Keeping Crews Healthy and Productive. National Security Council Users 'Advisory Group holder en Q & A -session kl. 10:40 EDT (1440 GMT), og det vil straks blive efterfulgt af en tale om blockchain -teknologi.

Dette er kun nogle af højdepunkterne for Humans to Mars Summit, men der er meget mere i gang, som du kan se live online! Du kan udforske hele konferencens dagsorden på h2m.exploremars.org og tune ind på live webcasts af foredrag og paneler på livestream.com/viewnow/HumanstoMars2019 .



Send en e -mail til Hanneke Weitering på hweitering@guesswhozoo.com eller følg hende @hannekescience . Følg os på Twitter @Spacedotcom og på Facebook .